Вземете до 20 лв. отстъпка при следваща поръчка на Intimo.bg.
0

Замяна и връщане

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП),  потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаването й.

В този случай, търговецът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента.

Рекламация на:

- Долна част на бельо - бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенни причини! Може да бъде направена единствено замяна за смяна на размера, при положение, че липсват индикации за пробване и употреба
- Чорапогащи, клинове и силиконови чорапи - не се приемат, поради спецификата на продуктите.

Ако купувачът  заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него продукт в  14-дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва :
1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/ с опция ПРЕГЛЕД, kоято трябва да заявите в офиса на куриера
2. С оригиналните етикети, без индикации, че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин
3. Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да се избегне деформация на чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана, няма да бъдат приети!
4. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от КЛИЕНТА. 
5. При връщане на продукти, ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка, (т.е. доставката към куриера е заплатена от ИНТИМО вместо от клиента) и сумата стане под сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена по банков път. Същото важи, ако клиента върне цялата поръчката, а се е възползвал от безплатната доставка, то тя ще бъде удържана от сумата му за връщане по Банков път!
Ако клиента е използвал код за отсъпка или друг промо код при поръчка и реши да върне част от поръчката, при което стойността на поръчката падне под сумата за използване на кода, тази сума ще бъде приспадната от сумата, която трябва да се възстанови по банков път на клиента!

Възстановяването на сумата става  само по банков път, в срок от 7 работни дни, след задължително попълнен ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ.

Срокът за изпращане на пратките за замяна е от 1 до 2 работни дни!
Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията, пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.


Артикулът може да бъде заменен със същият или нов такъв, като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или  ще бъде добавена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.

ВЗЕМЕТЕ БИКИНИ ЗА КОМПЛЕКТ С 20% ОТСТЪПКА

ВИЖТЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ ПРЕГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ БИКИНИ