Вземете до 20 лв. отстъпка при следваща поръчка на Intimo.bg.
0

Връщане на стока

Банкова сметка, по която трябва да бъде въстановена сумата за отказаната покупка:
    

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП),  потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаването й.

В този случай, търговецът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента.

При ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА на закупена стока транспортните разходи са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА, като клиента ТРЯБВА да се обади предварително, че желае да върне или замени стока, за да се уточни къде да бъде върната стоката.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от ''Закон за защита на потребителите''.  За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е: те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани, без да е нарушена целостта на опаковката, без да има аромати. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.  На връщане и отказ НЕ подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно ''Закон за защита на потребителите''.

Долна част на бельо  и бански - бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенични причини!!!

Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство и при неспазени условия за връщане и замяна.

В случай на фабричен дефект, който е установен при получаването на продукта, по време на опция преглед, клиента го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения.  

1. Връщане и замяна

1.1 Продукт, закупен от електронен магазин  intimo.bg  може да бъде върнат до 14 дни след получаването му, съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП).

За да удовлетворим искането ви за замяна или връщане на продукта той  трябва да е в състоянието, в което е получен: с прикачени етикети и в оригиналната опаковка, да е със запазен търговски вид (стоката не трябва да има следи от грим, парфюм, да не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена) и в комплект със стоковата разписка, издадена от нас и съпътстваща пратката. След ПРОВЕРКА на състоянието на продукта, неговата стойност (без стойността на доставката) ще ви бъде изплатена по посочена от вас банкова сметка.

Ако е използван код за отсъпка или друг промо код при поръчка и клиента реши да върне част от поръчката, при което стойността на поръчката падне под сумата за използване на кода, тази сума ще бъде приспадната от сумата, която трябва да се възстанови по банков път на клиента!

Долни части на бельо и бански като бикини, боксерки, прашки, слип, боди, комплекти включващи такива долни части, силиконови чорапи НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА по хигиенични причини.

Не приемаме рекламации за дефекти, произтекли от неправилно и несъобразено с инструкциите на производителя употребяване и третиране на продуктите.

ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ

1. Попълнете Формуляра за връщане по-долу. 

2. Отидете до най-близкия офис на куриера и изпратете продукта/продуктите в опаковката и кутията, в която сте ги получили или в друга твърда кутия, за да не се деформира кутията на продуктите, които връщате с опция ПРЕГЛЕД на адрес: 

гр. Казанлък, пл. Севтополис 15, тел. +359 0899 522 460

Kуриерската услуга по Връщането се заплаща от КЛИЕНТА. 

- Продуктите трябва да бъдат с оригиналните етикети, без индикации, че са употребявани или повредени по някъкав начин
 - Задължително условие при връщане или замяна на СУТИЕНИ С ТВЪРДА ЧАШКА е да бъдат сгънати така, както са получени, за ДА НЕ СЕ ДЕФОРМИРА ЧАШКАТА. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети!!!

- Продуктите трябва да бъдат върнати с опция ПРЕГЛЕД, която трябва да заявите в офиса на куриера

- При връщане, ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от ИНТИМО вместо от клиента), то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, ако сумата стане под сумата за безплатна доставка, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена по банков път.

3. Възстановяването на сума става само по банков път. След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път, на посочения от Вас във формуляра банкова сметка IBAN, в срок от 7 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката). 

Ако е използван код за отсъпка или друг промо код при поръчка и клиента реши да върне част от поръчката, при което стойността на поръчката падне под сумата за използване на кода, тази сума ще бъде приспадната от сумата, която трябва да се възстанови по банков път на клиента!

4. Ако желаете ЗАМЯНА за друг артикул или размер, просто направете нова поръчка и напишете „Замяна” в пояснението на поръчката. Опишете какво желаете да замените, без да е необходимо да попълвате формуляра.  

След приемане на върната стока ще Ви информираме, че сме получили пратката на посочения от ВАС телефонен номер и ще Ви бъде изпратено официално потвърждение за възстановяване на сумата. 

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

* Номерът на банковата сметка се състои от 22 знака – букви и цифри. Проверете дали сте посочила валидна сметка. Онлай магазина не носи отговорност за грешно попълнени от клиента банкови сметки **Възстановяването на сума става до 7 дни след получаване на върнатата пратка.

За въпроси и поръчки: +359 899 522 460
Или на e-mail: info@intimo.bg
Работно време: Понеделник - Петък: 10:00– 18:00

Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ използва личната информация с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 

 

 

 

ВЗЕМЕТЕ БИКИНИ ЗА КОМПЛЕКТ С 20% ОТСТЪПКА

ВИЖТЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ ПРЕГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ БИКИНИ