Вземете до 20 лв. отстъпка при следваща поръчка на Intimo.bg.
0

Общи условия

I. Oбщи разпоредби
Общите условия уреждат взаимоотношенията между електронния магазин и клиентът.
С тези условия се обвързват всички наши потребители. С избиране на всеки един продукт, линк или бутон, намиращ се на страниците на
info@italianskobelio.bg, с изключение на линка към настоящтите Общи условия, потребителя се съгласява и приема да спазва тези Общи условия.
Поръчките от сайта
info@italianskobelio.bg се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

За да направите покупка от
info@intimo.bg трябва:

 1. Да сте попълнили вярно данните си, както и да сте предостави валиден телефонен номер и адрес на доставка. Ако сте юридическо лице и желаете да жи бъде издадена фактура следва да попълните информация и за фирмата, която представлявате.

 2. Да сте съгласни с нашите общи условия.В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте САЙТА за извършване на покупки.
Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТА.
Електронния магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукта, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
Всяка поръчка се потвърждава по телефона от наш служител. Ако клиента не отговори на обажданията ни поръчката се счита за отказана и не се обработва. След като се потвърди от клиента заявката се счита за приета и започва изпълнението и от нашият екип.
След завършване на поръчката ще получите автоматичен отговор- потвърждение за направената от вас поръчка на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.


Защита на личните данни

intimo.bg разбира важността на конфиденциалността на Вашите лични данни. При всяка покупка, регистрация или абонамент осигуряваме сигурността на данните на всички ПОТРЕБИТЕЛИ, и гарантираме че вашите лични данните са защитени. intimo.bg има ангажимента да защити неприкосновеността на личния живот на своите потребители. Нашата Privacy Policy (“Защита на личните данни”) има за цел да Ви помогне да разберете как събираме, ползване и опазване на информацията, която ни предоставяте, и да ви помогне при вземането на информирани решения при използването на нашите услуги.За целите на настоящото споразумение се отнася за услуги на компанията, които могат да бъдат достъпни чрез Интернет страницата на intimo.bg, в която потребителите могат да купуват  стоки. Термините “ние”, “нас” и “наш” се отнасят до intimo.bg. “Вие” се отнася до Вас, като потребител на услугата. С приемането на нашата политика за конфиденциалност, Вие се съгласявате да събираме, съхраняваме, използваме и разкриваме лична информация, както е описано в тази Декларация за поверителност. intimo.bg ви препоръчва да пазите конфиденциалността на потребителското име и парола, с които влизате/използвате САЙТА, за да се избегне неоторизиран достъп чрез потребителския Ви акаунт. По този начин, при всеки достъп / използване на САЙТА посредством акаунта (потребителско име и парола) се предполага, че поемате отговорност за всички действия, които ще бъдат извършени при ползването този акаунт.
Чрез влизането/използването на САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и КЛИЕНТИТЕ се съгласяват да вземат всички необходими мерки, че сигурността на паролата няма да бъде разкрита  от трети лица.
Ако имате съмнения относно неоторизирана употреба / злоупотреба при използване на акаунта, препоръчваме Ви веднага да ни информирате.
При регистриране предоставената информация трябва да бъде коректна и пълна. Обръщаме Ви внимание, че носите отговорност, включително наказателна отговорност, за всякакви предоставени изявления / записи / фалшиви данни.
Повече информация може да получите в графа
"Поверителност и сигурност"

II. Стоки и марки
САЙТЪТ предлага на Потребителя възможност за извършване на онлайн покупка на стоки, посочени в него. САЙТЪТ предоставя богат избор на стоки от реномирани търговски марки с подробни описания и снимков материал.
Стоките, които се предлагат за продажба чрез САЙТА са оригинален продукт на посочената върху тях търговска марка.
Стоките притежават обикновените характеристики за вида стока, към който принадлежат, съобразно обикновеното им предназначение. В случай, че определен артикул притежава особена или специфична характеристика, това се указва изрично при представянето му.
Възможно е да съществуват известни разлики (нюанси) в цветовете на снимката на стоките, представени в сайта и действителните (реални) цветове на продукта. Ако съществува такава разлика, то тя не е умишлено създадена, а е изцяло в резултат на несъвършенства на процеса на възпроизводство. По същата причина е възможно да съществуват детайли, които не могат да бъдат открити или трудно се установяват на снимката.
Цената на стоките е посочена при представянето й и е с включени всички данъци и такси.
Цената на стоките не включва пощенските и транспортни разходи, свързани с тяхната доставка.


III. Замяна и връщане
Купувачът спрямо Закона за защита на потребителите има право да замени или върне заявен от него Продукт в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на пристигане на артикула в офиса на куриерската фирма или при доставянето му до посоченият адрес от клиента освен посочените:

1. Чорапогащи, клинове и силиконови чорапи не се приемат, поради спецификата на продуктите.
2. Бикини не се заменят, поради тяхната специфика и хигиенични изисквания. Замяна на размер може да бъде допусната единствено при положение, че липсват индикации за пробване и употреба.

Ако купувачът  заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него продукт в  14-дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва :

1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/;
2. С оригиналните етикети, без индикации, че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин;
3. Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да не се деформира чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети.
4. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от КЛИЕНТА. 
5. При връщане на продукти, ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от ИНТИМО вместо от клиента) и сумата стане под сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена по банков път 

Възстановяването на сумата става  само по банков път в срок от 7 работни дни след задължително попълнен онлайн ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ.

Срока за изпращане на пратките за замяна е от 1 до 2 работни дни!
Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.

Не носим отговорност при разминаване между показания и  реалният цвят при снимане с апарат.
Артикулът може да бъде заменен със същият или нов такъв, като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или  ще бъде сложена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.


Важно: Oнлайн магазина info@intimo.bg не издава касов бон при извършена покупка. Куриерска фирма SPEEDY издава на клиентите ни разписка, която по силата на закона замества фискалния касов бон. 

IV.Рекламации
Преди изпращането си всяка пратка бива обстойно преглеждана от наши служители за евентуални производствени дефекти, поради това рекламации се приемат единствено при приемането на пратката пред куриер, който да потвърди за наличието на такъв. Изключение се прави за пратки получени с грешен размер и цвят по вина на търговеца, който следва да плати куриерските разходи в двете посоки и да достави правилните такива.

Рекламации според Закона за защита на потребителите /ЗЗП/ се приемат в срок от 14 /четиринадесет/ дни от датата на доствка на пратката в офис на Спиди или при получаването и на личен адрес и е валидна само на територията на Република България! Гаранцията покрива само производствени дефекти и артикул изпратен с грешен размер и цвят. Дефекти получени в следствие на неправилна употреба на продукта не се приемат! При предявяване на рекламация от страна на клиента, последният може да изисква замяна на стоката за същия или друг артикул или връщане на сумата в случай, че няма наличност или размер на желания артикул, Продавача възстановява сумата на клиента. Ако стойността на новия избран артикул надвишава заплатената сума се доплаща разликата. Ако новият избран артикул е с по-ниска стойност, Продавача връща разликата на клиента. Изпращането на новия артикул става само след получаването на дефектния артикул. Възстановяването на сумата става само чрез банков превод  в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на дефектния артикул 
Препоръчва се продуктите да не се перат в пералня и да бъдат експлоатирани спрямо указанията за екслоатация на всеки конкретен продукт.
Рекламациите за производствени дефекти се приемат на е-майл с придружена снимка!

Фирма: Ренато Сървис ЕООД
Седалище и адрес на управление: гр. Казанлък, ул. Рила № 6
Адрес на кореспонденция: пл. "Севтополис" 15
Данъчен номер: 206110651

 

ВЗЕМЕТЕ БИКИНИ ЗА КОМПЛЕКТ С 20% ОТСТЪПКА

ВИЖТЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ ПРЕГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ БИКИНИ