Вземете до 20 лв. отстъпка при следваща поръчка на Intimo.bg.
0

Как да поръчам?

Необходима ли е регистрация при покупка?
Необходима ли ми е регистрация, за да закупя дадена стока? - отговорът е НЕ.
За улеснение на нашите клиенти ние даваме възможност да закупите желаните от Вас артикули без да е необходима регистрация в оналайн магазина. Регистрацията е единствено и само при желание на клиента. Предимствата, които имате при регистрация е да имате пълна  информация за поръчките, които сте направили до момента, да добавяте желаните от вас стоки в "Любими продукти" и  да получавате известия на е-мейл за всички наши кампании, намаления, промоции и оферти за всички или за дадена група стоки.

Как да поръчам?
Бързо и лесно може да закупите любимите си модели сутиени, бикини, чорапогащи или нощници, като е необходимо само да:
1. Маркирайте желания от вас цвят
2. Изберете размер. В графа размер се показват само наличните към момента размери.
3. Изберете количество
4. Накрая натиснете бутона "Добави в кошница". Ако желаете да добавите даден продукт в "Любими продукти" трябва задължително да имате регистрация в онлайн магазина, за да добавите даден артикул в графа "Любими продукти".

След като са направени всички стъпки за покупка, продукта се добавя в Кошницата. От там може да проследите всички артикули, които сте добавили.
Чрез бутон "Виж кошницата" може да разгледате всички стоки, които сте добавили в Кошницата. От там може, както да се редуцират количествата на продуктите, които сте добавили. Ако желаете да добавите още продукти натискате бутона "Обратно към магазина". Ако желаете да завършите вашите покупки маркирате бутона "Поръчай" и попълнете необходимата информация необходима за покупката.
Чрез бутона "Завършване на поръчката" преминавате директно към попълване на информация необходима за доставката на артикула.

Как да попъня личните си данни при завършване на поръчка?
Необходима е само информация нужна за доставка на пратката ви.

В графа "Начин на поръчка" избирате как да направите поръчка. Със съществуваща регистрация, без регистрация или с нова регистрация. Като при новата регистрация е необходимо да попълните данните необходими за регистриране на потребители.

В поле "Информация за доставка" маркирате начина, по който желаете да получите пратката си и вашите лични данни- имена, телефон и адрес, като в полето за адрес се попълва адреса, на който желаете да бъде доставена пратката ви / офис на куриер или личен адрес/. След като сте попълнили коректно информацията натискате бутона "Продължи"

В поле "Информация за плащането" избирате начина, чрез който желаете да заплатите:
Наложен платеж - Сумата се заплаща на куриера при получаване на пратката.
Kредитна/Дебитна карта - Плащането се извършва чрез банкова кредитна или дебитна карта, като при този метод на плащане е необходимо да попълните имената на картодържателя, номера на картата, нейната валидност и CCV kода намиращ се на гърба на картата ви/ последните 3-цифри от номера на гърба на картата ви/. След като сте попълнили неободимата информация натискате бутона "Продължи". Плащането се осъществява чрез платформата за разплащания на Paysera. 

Графа "Издаване на фактура" се попълва ако вие пазарувате като юридическо лице и ви е необходима фактура. Тази графа не се попълва ако сте физическо лице. В това поле попълвате необходимите данни, за да ви бъде издадена фактура.

След като всички данни са попълнени натискате бутона "Поръчване" или "Завършване на поръчката".

Бърза поръчка
Тази опция ще ви помогне, в случай че се затруднявате да попълните данните си или нямате време и желание да го направите. За да обработим поръчката ви, ние ще се свържем с вас, за да получим детайли необходими за доставката на стоката като адрес на доставка, след което ще ви уведомим за сумата за доставка до офис на куриера или личен адрес.

Електронният магазин си запазва правото да откаже, която и да е поръчка, поради изчерпване на продукти, които сте поръчали или поради друга причина, като уведомява потребителя за причината на отказ.
След завършване на поръчката ще получите потвърждение за заявените от вас стоки, които желаете да закупите на посоченият от вас електронен адрес /e-mail/.

При затруднения, въпроси и поръчки може да ни пишете на е-mail: info@italianskobelio.bg  или да се свържете с нас на телефон  +359899522460

 


 

 

 

 

ВЗЕМЕТЕ БИКИНИ ЗА КОМПЛЕКТ С 20% ОТСТЪПКА

ВИЖТЕ ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ ПРЕГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ БИКИНИ